Kotelo: Raspberry Pi 2 (Retropie project)

Yleistä keskustelua 3D-tulostuksesta

Kotelo: Raspberry Pi 2 (Retropie project)

ViestiKirjoittaja Juho » 15.02.2015 16:07

Öhöm... Retrokärpänen pääsi puremaan, kun Ari toi testattavaksi Super Mario Bros 3 Nintendolle ja tästähän kuvio lähti eteenpäin. Uusi Raspberry julkaistiin hetki sitten ja olen pitkään miettinyt hommaavani kyseinen askin. Nyt sitten löytyi sopiva tarkoitus sille, kun netistä löytyi Retropie ja Emulator Station projektit.

Tuo uusi mokkula näyttäisi pyörittävän ongelmitta myös N64 ja PSX pelejäkin. Pleikkari toki löytyy nurkistakin, mutta Nintendo 64 tuli aikoinaan myytyä ja se on kaduttanut. Nyt pääsee sitten muistelemaan sitäkin legendaa kunnolla... :D
eBay tarjoaa USB-ohjaimia polkuhintaan, esim. NES/SNES ohjaimia 3,50€/kpl ja N64 ohjaimia 9€/kpl. Tuollaset lähti tietty heti tulemaan.

Nyt on vähän kyssärinä, että millaisen kotelon tulostaisi tuolle RasPille... Thingiverse tarjoaisi taas "mini nintendoja", mutta onko noissa toleranssit kunnossa yms. on taas toinen juttu.

Pari mallia:
http://www.thingiverse.com/thing:622690
http://www.thingiverse.com/thing:449877

Ehkä piirtelen kuitenkin itse kotelon ja samalla tulee USB-portit sinne minne ne kuuluvatkin... 8-)
Raspberry pitäisi olla ensi viikolla kotona niin katsotaan mitä sen jälkeen tulostin sylkee pihalle. Onhan tässä vielä yksi Quadrokopterikin valmistumassa alkuviikosta... :roll:
Juho
Ylläpitäjä
 
Viestit: 127
Liittynyt: 19.09.2014 20:20

Paluu Yleinen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron